افزایش سرعت وردپرس با 19 دستور مهم به کمک راکت وردپرس WP Rocket

افزایش سرعت وبسایت وردپرسی به کمک 19 دستور مهم برای بهینه سازی وردپرس

آیا می‌خواهید سرعت لود سایت وردپرسی خود را افزایش دهید؟ ما یک راهنمای جامع افزایش سرعت وردپرس را در وردپرس نیاز برای شما نوشتیم. شما با خواندن این مقاله، پاسخ سوالات مهمی را درباره بهینه سازی وردپرس پیدا خواهید کرد؛ پرسش‌هایی مانند چرا افزایش سرعت سایت مهم است، چه چیزی ممکن است سایت وردپرس شما را کند کند؟ و اقدامات عملی که می‌توانید برای سریعتر کردن وب سایت خود انجام دهید.

سال 2024 است و همیشه به یاد داشته باشید که بعد از آخرین آپدیت الگوریتم‌های گوگل، مخاطب هدف شما قرار است روی لینکی کلیک کند که از هر نظر محتوای کاملی را ارائه می‌دهد. به این ترتیب، وقتی موتورهای جستجو نتایج را رتبه بندی می‌کنند، می‌خواهند مطمئن شوند که فقط بهترین‌ها را به کاربران خود نشان می‌دهند. به همین دلیل است که سرعت و عملکرد سایت شما بسیار مهم می‌شود؛ این مسئله بخشی از تفاوت بین نمایش در صفحه اول گوگل و نمایش در صفحه دهم است.

در این مقاله، ما به برخی از بهترین راه ها برای افزایش سرعت وردپرس به کمک افزونه راکت وردپرس که یکی از افزونه های کش و بهینه سازی وردپرس است، می‌پردازیم و به دو سؤال مهم پاسخ می‌دهیم: چطور میتونم سرعت سایت وردپرس خودم رو افزایش بدم؟ و چرا سایت وردپرس من کند است؟

خرید افزونه راکت وردپرس

افزایش سرعت سایت به کمک افزونه WP Rocket روی چه پارامترهایی از وبسایت تاثیر مستقیم دارد؟

اگر می‌خواهید از سلامت سایت وردپرس خود مطلع شوید، ارزیابی سرعت صفحه بسیار مهم می‌شود. هیچ کس یک وب سایت کند را دوست ندارد (حتی گوگل!). اگر روی ارائه تجربه‌ای سریع‌تر و ایمن‌تر برای کاربران تمرکز کنید، نتیجه‌ی بهتری خواهید گرفت. طبق تجربه ما، سرعت سایت بر سئو تاثیر می‌گذارد.

گوگل اشاره کرده که سرعت بارگذاری صفحه شما سیگنال مهمی در تعیین رتبه آن است. گوگل می‌خواهد بداند که اگر بازدیدکننده‌ای را به سمت شما بفرستد، آن بازدیدکننده چه تجربه‌ای از سایت شما کسب کرده است. در ماه ژوئن سال 2023، گوگل الگوریتم خود را به روز و Core Web Vitals را به عنوان یک عامل رتبه بندی اعمال می‌کند. کور وب وایتالز یا همان Core Web Vitals، مجموعه‌ای از معیارهای ویژه است که توسط گوگل برای سنجش و ارزیابی تجربه کاربر از صفحات وب طراحی شده‌اند. این معیارها بر روی سه جنبه اساسی، یعنی سرعت بارگذاری، تعامل پذیری و ثبات بصری تمرکز دارند و به ما درک بهتری از عملکرد وبسایت از دید کاربران ارائه می‌دهند. با توجه به Core Web Vitals، ما می‌توانیم عملکرد صفحات وب را بهبود بخشیم و تجربه کاربری بهتری را فراهم کنیم.

زمانی که صفحه شما کند است، کرالر های وب را که فقط منابع محدودی دارند، از بین می‌برد و ممکن است سایت شما را در صورت کندی بیش از حد از اولویت خارج کنند. سرعت صفحه بر کانورشن ریت یا نرخ تبدیل کاربر به مشتری تأثیر می‌گذارد. شما فرصت بسیار کوتاهی برای نگه‌داشتن کاربران روی سایت خود دارید. اگر تأخیر یا هر چیز دیگری وجود داشته باشد، کاربر احتمالاً روی لینک دیگری کلیک می‌کند. اطمینان از اینکه صفحه شما با حداکثر سرعتی که می‌تواند بارگذاری شود، بخشی ضروری از هر استراتژی دیجیتال مارکتینگ است. هرچه یک وبسایت سریعتر لود شود، احتمال بیشتری دارد که کاربر اقدام مورد نظر را در آن صفحه وب انجام دهد.

سایت‌های سریع، بانس ریت یا نرخ پرش تقریبا کمتری دارند. یکی از اهداف مارکتینگ شما باید همیشه این باشد که سریعتر از رقبای خود حرکت کنید؛ زیرا فقط یک کلیک با آنها فاصله دارید. شما می‌توانید بهترین محتوا و محصول عالی را داشته باشید، اما اگر وب سایت شما کند باشد، تمام تلاش‌هایی را که برای طراحی و توسعه انجام می‌دهید از دست برود. آن وب سایت نباشید!

۱۹ فرمان مهم برای بهبود سرعت صفحات در وبسایت وردپرسی به کمک افزونه راکت

به کمک این 19 دستور، سرعت وبسایت را افزایش دهید

یک سوال مهم: که چگونه سرعت سایت وردپرس خود را افزایش دهید؟

چندین روش برای افزایش سرعت سایت وردپرس وجود دارد که می‌توانید امروز برای کاهش زمان لود صفحه و سرعت لود سایت وردپرسی خود به کار ببرید. در ادامه به این روش ها میپردازیم.

بررسی اجمالی ۳ فرمان در سطح مقدماتی برای شروع بهینه سازی سایت وردپرسی 

سه دستور ابتدایی برای افزایش سرعت سایت به کمک راکت وردپرس

سئو و بهینه‌سازی سایت یک فرآیند پیچیده و مداوم است که با تحلیل و بررسی کلمات کلیدی و آنالیز رقبا آغاز می‌شود. در این فرآیند، با استفاده از روش هایی مانند افزایش سرعت لود سایت، بهینه سازی تجربه کاربری سایت و ایجاد محتوای سئو شده و مفید برای کاربر، داشتن بک لینک‌های معتبر و… ترافیک و بازدید سایت افزایش میابد. تمامی وبسایت ها سعی میکنند درکنار انجام کارهای روتین در سئو، در سئوی تکنیکال نیز مشکلی نداشته باشند و سرعت لود آنها باعث افزایش ترافیک سایتشان باشد. در ادامه شما را با 3 مرحله اولیه بهینه سازی و افزایش سرعت سایت آشنا می‌کنیم:

  • خرید هاست قدرتمند و یا حداقل خرید یک سرور اختصاصی مرغوب (تاثیر زیادی دارد.) 

اگر وبسایت شما یک فروشگاه اینترنتی بزرگ است و CMS وبسایت شما وردپرسی است، توصیه میکنیم از سرورهای اختصاصی خارج استفاده کنید، بنا بر تجربه شخصی خودمان، اغلب شرکت های ارائه دهنده هاست و سرور در داخل ایران، سواد و تخصص کافی در کانفیگ سرور ندارند و شما حتما نیاز به متخصص DevOps دارید تا سرور را برای شما کانفیگ و بهینه کند. حتی یکبار تجربه داشتیم مبنی بر اینکه وب سرور آپاچی که یک وبسرور قدیمی است، روی سرور اختصاصی گران قیمت نصب شده است که بعد از پیگیری های زیاد، توانستیم وب سرور انجین ایکس Enginx را نصب کنیم.

  • اگر سایت وردپرسی هستید، حتما از افزونه کش مانند راکت وردپرس استفاده کنید (تاثیر زیادی دارد.)
  • تصاویر خود را به webp تبدیل کرده و حجم آن را به کمتر از ۱۰۰ کیلوبایت برسانید (تاثیر زیادی دارد.)

بررسی اجمالی ۷ فرمان ضروری برای افزایش سرعت سایت به کمک wp rocket 

افزونه WP Rocket یا همان افزونه راکت وردپرس، بهترین افزونه افزایش سرعت سایت وردپرس است. این افزونه با امکاناتی از جمله بهینه‌سازی فایل‌ها، غیرفعال سازی ریکوئست های غیرضروری وردپرس و فشرده سازی فایل‌های استایل CSS و JS وردپرس، می‌تواند باعث بهبود قابل توجه و افزایش سرعت سایت شود. بنابراین، افزایش سرعت سایت با wp rocket یکی از مهمترین کارهایی است که هر کدام از شما با راه‌اندازی وبسایت خود باید انجام دهید. در ادامه شما را با 7 تا از بهترین روش‌ها جهت بهبود سرعت سایتتان آشنا خواهیم کرد:

7 فرمان ضروری برای افزایش سرعت سایت وردپرس

  1. از قالب وردپرس اورجینال از فروشنده معتبر مانند وردپرس نیاز استفاده کنید – برای مثال ما پیشنهاد میکنیم قالب وودمارت را خریداری کنید چرا که هم کامیونیتی فعال دارد و هم آپدیت های منظم و سازنده معتبری دارد.
  2. از اسلایدر رولوشن استفاده نکنید چرا که یک فریمورک بسیار سنگین است و تعداد ریکوئست های آن، پدر وبسایت وردپرسی شما را در می آورد.
  3. فایل‌های رسانه‌ای حجم بالا را در سرویس‌های مناسب آپلود کنید، برای مثال میتوانید از هاست دانلود استفاده کنید. برای مثال دیگر میتوانید ویدیوهای وبسایت خودتان را در آپارات یا یوتیوب قرار دهید و لینک امبد شده را به سایت وردپرسی خود اضافه کنید.
  4. از شبکه توزیع محتوا (CDN) استفاده کنید. همانند CDN های کلاد فلر و یا سی دی ان های پارس پک
  5. سایت وردپرسی خود را آپدیت نگه دارید، برای مثال نگذارید که از آخرین بروزرسانی افزونه ها و هسته وردپرس بیشتر از ۱ ماه بگذرد.
  6. بازبینی پست‌ها را محدود کنید. برای مثال اگر شما یک صفحه یا یک پست بلاگی را هر روز ویرایش کنید، نسخه های قبلی آن در دیتابیس ذخیره می شوند. بنابراین لازم است که از طریق راکت وردپرس این موارد را پاکسازی کنید.

بررسی اجمالی ۹ فرمان حرفه ای و پیشرفته برای افزایش سرعت وبسایت وردپرس

همانطور که گفته شد، افزایش سرعت و بهینه‌سازی وردپرس، یکی از نکات اصلی در سئو است که تجربه کاربر را بهبود می‌بخشد و در نهایت منجر به افزایش نرخ کلیک و بازدید صفحه می‌شود. در این بخش، بهترین روش‌ها برای بهبود سرعت و بهینه‌سازی وردپرس را برای شما معرفی می‌کنیم. در ادامه توجه شما را به 9 استراتژی پیشرفته بهینه سازی عملکرد وردپرس جلب می‌کنیم:

  1. لود با تاخیر در فایل های جاوا اسکریپت
  2. لود با تاخیر فایل استایل CSS غیر مهم و CSS مهم درون خطی و حذف CSSهای استفاده نشده
  3. مینیفای Minifu کردن فایل های جاوا اسکریپت به کمک راکت وردپرس
  4. مینیفای Minify کردن فایل های استایل CSS به کمک افزونه WP Rocket
  5. بهینه‌سازی پایگاه داده (دیتابیس) وردپرس – به این معنا که جداول اضافه و بلا استفاده بوسیله افزونه راکت وردپرس، حذف کنید تا دیتابیس سبک تری داشته باشید.
  6. محتواهای طولانی درحد ۱۰ هزار کلمه را به چند صفحه تقسیم کنید
  7. Hotlinking را غیرفعال کنید – هات لینک را اگر بصورت خودمانی بگویم، به این معناست که سایت x تصاویر وبسایت شما را به همراه URL آن کپی میکند و در وبسایت خودش (بدون آپلود در هاست خود) استفاده می کند، حال هر بار که صفحه آن وبسایت X بارگذاری میشود، یک ریکوست به سمت سرور شما ارسال می شود و این باعث کندی سرور شما می شود!
  8. رفع خطاهای HTTPS/SSL در تمامی صفحات وبسایت – برای اطمینان بیشتر میتوانید از نرم افزار اسکریمینگ فراگ Screaming Frog استفاده کرده و وبسایت خود را کرال کنید، اگر صفحات وبسایت شما ارور SSL داشت، آنهارا شناسایی کرده و رفع کنید.
  9. از آخرین نسخه PHP استفاده کنید، البته به شرط آنکه افزونه وردپرس و قالب های وردپرسی شما از آن پشتیبانی کنند.

۳ فرمان ابتدایی برای شروع بهینه سازی (آموزش قدم به قدم)

3 مرحله اولیه بهینه سازی سرعت را که همان ابتدای مقاله به شکل تیتر وار برای شما آوردیم، در این بخش به هر کدام، به عنوان ساده‌ترین مراحل برای افزایش سرعت هر صفحه از وردپرس به شکل مفصل خواهیم پرداخت:

۱. یک هاست قدرتمند انتخاب کنید

سرویس میزبانی وردپرس شما نقش مهمی در عملکرد وب سایت ایفا می‌کند. یک ارائه دهنده هاست خوب چیست؟ یک ارائه دهنده هاست خوب، اقدامات کافی و لازم را برای بهینه سازی وب سایت شما جهت عملکرد خوب انجام و پشتیبانی خوبی از مشتری ارائه می‌دهد. چند نوع هاست در بازار وجود دارد:

  • هاست اشتراکی: شما منابع سرور را با افراد زیادی به اشتراک می‌گذارید. اگر یکی از آنها به اوج ترافیک برسد، وب سایت شما ممکن است تحت تأثیر قرار گیرد.
  • هاست اختصاصی: در این مدل، یک ارائه دهنده هاست یک سرور را با تمام منابع موجود خود به یک مشتری می‌دهد: شما آزاد هستید، هر کاری که می‌خواهید با سرور خود انجام دهید و این نکته برای سرعت بارگذاری شما عالی است.
  • هاست مدیریت شده وردپرس: بهینه‌ترین تنظیمات سرور را برای اجرای سایت وردپرسی به شما می‌دهد. این شرکت‌ها وردپرس را می‌شناسند و ویژگی‌های اختصاصی وردپرس را ارائه می‌کنند، مانند به‌روزرسانی خودکار وردپرس، تنظیمات امنیتی و موارد دیگر.

پیشنهاد ما این است که از سرویس هاست های نت افراز استفاده کنید. بیشتر از ۱۰ تا از پروژه های ما در سرور های نت افراز میزبانی می شود و طی ۴ سالی که همکاری کردیم همواره از سرعت پاسخگویی بالا،‌ قطعی سرور بسیار کم و آپ تایم ۹۹.۹ درصد لذت بردیم. ( میتوانید در وبسایت نت افراز حساب کاربری باز کنید ( با اکانت محمد) بعد لینک افیلیت را اینجا قرار دهید.) 

2. برای بهینه سازی سرعت از افزونه کش Cache وردپرس استفاده کنید

یک پلاگین کش وردپرس صفحات HTML استاتیک وب سایت شما را رندر و آنها را در سرور شما ذخیره می‌کند. هر بار که کاربر سعی در دسترسی به وبسایت شما داشته باشد، افزونه کش شما صفحه HTML سبک‌تر را به جای اسکریپت‌های سنگین‌تر PHP وردپرس نمایش می‌دهد. این اتفاق باعث می‌شود سرعت بارگذاری صفحات شما بسیار بالا برود.

بارگذاری مجدد منابع استاتیک مانند تصاویر و فایل‌های جاوا اسکریپت، هر بار که درخواست می‌شود باعث کندی سایت شما می‌شود. تصویر زیر نحوه عملکرد وب سایت را قبل و بعد از نصب افزونه کش WP Rocket نشان می‌دهد:

با استفاده از ابزاری مانند WP Rocket، می‌توانید منابع ایستا را کش کرده و سرعت لودینگ صفحه خود را به صورت خودکار بهبود بخشید. با استفاده از این افزونه بلافاصله سایت سریع‌تری خواهید داشت.

WP Rocket یک افزونه کش است که به راحتی نصب و پیکربندی می‌شود. این پلاگین داشبورد کاربر پسندی دارد. شما همراهان عزیز می‌توانید با خواندن آموزش نصب و تنظیم افزونه WP-Rocket از وبسایت وردپرس نیاز، به بهبود سئوی سایت خود کمک زیادی کنید. این وبسایت علاوه بر ارائه‌ی افزونه wp rocket با لایسنس GPL، بهترین تنظیمات wp rocket را هم در اختیار شما قرار خواهد داد.

3. تصاویر خود را بهینه کنید و از بارگذاری تنبل Lazy Load استفاده کنید

هیچ کاربری علاقه ندارد که وارد یک سایت کند شود و روی آن وقت بگذراند؛ بلکه به سایت‌هایی با سرعت بالا علاقه دارد که صفحات آنها بی درنگ و به محض کلیک کردن بارگذاری شوند. یکی از عوامل مهم در سرعت سایت، بارگذاری عکس‌ها و ویدئوهای سایت است که با بهینه‌سازی صحیح آنها، نه تنها رضایت کاربر را افزایش می‌دهد بلکه گوگل نیز توجه خود را به سمت آن جلب می‌کند.

اما آیا کاهش حجم عکس‌ها کافی است؟ البته نه. یکی از تکنیک‌هایی که سرعت بارگذاری صفحه را بهبود می‌بخشد، بارگذاری تنبل یا Lazy Load است. این تکنیک، علیرغم نامی که دارد، به بهینه‌سازی صفحات سایت شما کمک فراوانی می‌کند. لذا یکی از کارهای مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که، بررسی کنید که تصاویر شما بهینه شده باشند. سه نکته ضروری جهت بهبود سرعت بارگذاری تصاویر به شرح زیر است:

  1. حجم تصاویر را کاهش دهید.
  2. اندازه آنها را مطابق با اندازه واقعی صفحات خود تغییر دهید (نگذارید وردپرس برای شما تصمیم بگیرد).
  3. اسکریپت Lazy Loading را اعمال کنید.

راه حل های کاهش حجم تصاویر و تغییر اندازه آنها

تحقیقات نشان می‌دهد که یکی از مسائل شایع در بسیاری از وب‌سایت‌ها، استفاده از تصاویر با حجم بالا و کیفیت نجومی است. با استفاده از تصاویری با سایز کمتر از 200 کیلوبایت، می‌توانید تجربه بهتری برای کاربران خود ایجاد کنید. بنابراین، پیشنهاد می‌شود تصاویر وب‌سایت خود را بررسی کنید و تصاویری که حجم بالایی دارند را کاهش دهید. این کار باعث بهبود سرعت بارگذاری صفحه و ارائه بهترین تجربه کاربری ممکن می‌شود.

یکی از بهترین راه حال‌هایی که ما پیشنهاد می‌دهیم، استفاده از افزونه کاهش حجم تصاویر Imagify است. پس از فعال کردن آن، تمام تصاویر شما، هنگام آپلود در وردپرس به طور خودکار بهینه می‌شوند.

با توجه به اینکه تصاویر یکی از محتواهای محبوب در وبسایت‌ها هستند، زمان بارگذاری صفحه را ممکن است با مشکل مواجه کند. برای حل این مسئله، می‌توان از روش‌های بارگذاری lazy load استفاده کرد. این روش‌ها به شما امکان می‌دهند تصاویر را به صورت تنبلی بارگذاری کنید، به این معنی که تصاویر فقط هنگامی که توسط کاربر مشاهده می‌شود، بارگذاری ‌اش در جریان قرار می‌گیرد. این روش‌ها می‌توانند بهبود قابل توجهی در تجربه کاربری وب سایت شما ایجاد کنند.

جالب است بدانید که WP Rocket قابلیت LazyLoad را روی تصاویر، آی‌فریم‌ها و ویدئوها پیاده‌سازی می‌کند.

7 روش ضروری برای افزایش سرعت سایت (آموزش قدم به قدم)

۷ فرمان ضروری برای بهبود سرعت صفحات به کمک wp rocket را که همان ابتدای مقاله به شکل تیتر وار برای شما آوردیم، در این بخش به هر یک از آنها، به عنوان یکی از مهمترین روش‌ها جهت افزایش سرعت صفحه وردپرس می‌پردازیم:

1. از قالب وردپرس مناسب استفاده کنید: قالبی را انتخاب کنید که برای سرعت بالای سایت بهینه شده است و از سازنده معتبری است (تاثیر زیاد)

یکی از بهترین بخش‌های وردپرس این است که شما تعداد تقریباً نامتناهی قالب سایت مختلف دارید که می‌توانید از بین آنها انتخاب کنید. حتی این تعداد نامتناهی را بخش قالب وردپرس ما یعنی وردپرس نیاز نیز دارد!

 هنگامی که در حال انتخاب موردی هستید که قرار است استفاده شود، فقط روی زیبایی‌شناسی و عملکرد آن تمرکز نکنید. چرا که باید بررسی کنید که از آیا از نظر بهینه سازی سرعت کارآمد هست یا خیر. جهت یک انتخاب هوشمندانه و سئو محور حتما نکات زیر را مورد توجه قرار دهید:

راهنمای ما را در وبسایت وردپرس نیاز بررسی کنید که در آن نحوه تست (و انتخاب) یک تم را توضیح داده‌ایم.

  • تحقیق خود را انجام دهید و زمان را صرف انتخاب درست کنید؛ زیرا این تحقیق و در نهایت این انتخاب می‌تواند بسیاری از مشکلاتی را که ممکن است با آن روبرو شوید حل کند. به عنوان مثال، Wp rocket فارسی فهرستی از سریع‌ترین پوسته های وردپرس را لیست کرده است.
  • سراغ قالبی بروید که ویژگی‌های بهینه‌سازی عملکرد یک وبسایت را در اختیار شما قرار می‌دهد.
  • از افزونه Query Monitor استفاده کنید تا متوجه شوید که آیا تم نصب شده باعث بروز مشکلاتی در عملکرد سایت شما می‌شود یا خیر.

2. از نوار لغزنده اسکرول در هدر خود استفاده نکنید (تاثیر زیاد)

یک نوار لغزنده اسکرول فقط عملکرد سایت شما را ضعیف می‌کند. اگرچه بسیاری از سایت‌ها تمایل به استفاده از آنها دارند، این مورد یکی از اقداماتی است که بدترین تأثیر را بر سرعت خواهد داشت.

3. پلاگین های بی مصرف را حذف کنید (تاثیر متوسط)

نصب تعداد زیادی افزونه برای عملکردهای مختلف در سایت شما می‌تواند وسوسه انگیز جلوه کند، اما مراقب باشید که چه تاثیری بر سایت شما می‌گذارد. اگر افزونه‌هایی وجود دارند که به طور غیرضروری نصب شده‌اند و تعداد زیادی اسکریپت اضافی را اجرا می‌کنند، ممکن است منطقی باشد که جایگزین‌های کارآمدتری پیدا یا آنها را حذف کنید. ما به شما توصیه می‌کنیم که جهت انتخاب یک افزونه حتما موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • سرعت سایت خود را قبل و بعد از فعال سازی یک افزونه تست کنید. شما همراهان عزیز می‌توانید از Pingdom، Google Page Insight یا GTMetrix برای اندازه‌گیری عملکرد سایت وردپرس خود، استفاده کنید.
  • تمامی افزونه‌های استفاده نشده را حذف کنید تا دیتابیس شلوغ نشود و از افزودن نقاط آسیب پذیری به سایت خود جلوگیری کنید.
  • از افزونه Query Monitor استفاده کنید تا متوجه شوید کدام افزونه‌های نصب شده باعث مشکلات عملکردی در وردپرس شما می‌شوند.

4. فایل های ویدئویی و صوتی حجیم را در سرویس های مناسب آپلود کنید (تاثیر متوسط)

به جای استفاده از هاست وردپرس برای میزبانی فایل‌های ویدیویی یا صوتی خود، آپلود ویدیو ها در سرویس های پخش ویدیو مثل آپارات، نماشا، تماشا، YouTube، Viméo یا SoundCloud بسیار کارآمدتر است. شما می‌توانید از ویژگی “Lazy Load” WP Rocket برای YouTube استفاده کنید. کادر “Replace iframe YouTube with the preview image” را علامت بزنید. این کار زمان بارگذاری صفحه شما را بهبود می‌بخشد. از طرفی برای جاسازی یک ویدیو در وردپرس، می‌توانید به سادگی URL ویدیوی خود را مستقیماً در یک محتوا کپی کرده، تا به طور خودکار جاسازی شود.

5. از شبکه های CDN استفاده کنید (تاثیر متوسط)

اگر مخاطب هدف شما از سراسر جهان است، استفاده از CDN برای میزبانی سایت شما به کاربر نهایی بسیار منطقی است. به جای اینکه همه چیز از یک سرور در یک مکان باشد، یک CDN شبکه‌ای از سرورها را در سراسر جهان ایجاد می‌کند که فایل‌های ثابت را ذخیره می‌کند که زمان بارگذاری بسیار سریع‌تری را شکل می‌دهد.

سوال اساسی این است که آیا به CDN نیاز داریم؟ اگر مشتریان شما دور از مکان سرور قرار دارند، به یک CDN نیاز خواهید داشت. ممکن است مدتی طول بکشد تا همه محتوا (محصولات، تصاویر، فایل‌های JS و CSS یا حتی ویدیوها) بارگذاری شود. اگر قصد فروش در سطح بین المللی را دارید، باید از CDN استفاده کنید.

6. حتما به بروزرسانی های وردپرس توجه کنید و افزونه ها را همواره بروز نگه دارید (تاثیر کم)

پلتفرم وردپرس به طور مداوم در حال پیشرفت است و با بهبود عملکرد کلی تیم و جامعه، به‌روزرسانی‌های منظمی را منتشر می‌کنند که باید از آنها نهایت استفاده را ببرید. نصب این به‌روزرسانی‌ها در صورت وجود، تضمین می‌کند که همیشه آخرین نسخه وردپرس را در حال اجرا در سایت خود دارید.

7. بازبینی پست ها را محدود کنید (تاثیر کم)

سیستم ویرایش وردپرس یک رکورد از هر پیش‌نویس را ذخیره می‌کند. اگر صفحات شما کش نباشند، تعداد زیادی بازبینی پست می‌تواند بر سرعت سایت وردپرس شما تاثیر بگذارد. یک راه حل برای محدود کردن ویرایش‌های محتوا این است که این قطعه کد را به فایل wp-config.php خود اضافه کنید. ما تعداد “5” عدد را اضافه کردیم؛ این عدد تعداد بازبینی‌هایی است که می‌خواهیم انجام دهیم؛ اما شما می‌توانید رقم خود را تنظیم کنید. 

9 استراتژی پیشرفته بهینه سازی سایت وردپرسی (آموزش قدم به قدم)

در این بخش از مقاله قرار است ۹ فرمان پیشرفته برای بهینه سازی پرفورمنس وبسایت را یاد بگیرید. برای انجام این بهینه سازی ها لازم است حداقل یک سال تجربه کار با وبسایت های وردپرسی را داشته باشید و به مسائل فنی آن نیز آگاهی داشته باشید. درنظر بگیرید قبل از انجام موارد پایین، از وبسایت خود یک بکاپ کامل تهیه کنید.

1. بارگذاری و اجرای با تاخیر فایل های جاوا اسکریپت (تاثیر: زیاد)

با نگاه کردن به متریک First input Delay و امتیاز عملکرد Lighthouse، می‌توانید ببینید که اجرای جاوا اسکریپت چگونه بر عملکرد تاثیر می‌گذارد. برای مثال، Lighthouse و Page Speed Insights به شما می‌گویند که آیا نیاز به «حذف منابع مسدودکننده رندر جاوا اسکریپت» دارید یا خیر. Lighthouse و Page Speed Insights همچنین هرگونه مشکلی در رابطه با زمان اجرای جاوا اسکریپت را نشانه گذاری می‌کند. در ادامه توضیح کوتاهی جهت آشنایی بیشتر با این دو ابزار خواهیم داد:

  • Google Lighthouse، یا به عبارت دیگر ابزار سنجش سرعت در گوگل کروم، یک ابزار اوپن سورس و خودکار برای سنجش کیفیت صفحات وب است. این ابزار توسط گوگل توسعه داده شده و با بررسی عواملی مانند دسترسی‌پذیری، عملکرد و بهینه‌سازی صفحات، شرایط لازم برای بهبود وبسایت شما را فراهم می‌کند. استفاده از Google Lighthouse می‌تواند به شما کمک کند تا مشکلات وضعیت فعلی وبسایت خود را شناسایی و اقدامات لازم برای بهبود عملکرد وبسایت خود را انجام دهید.
  • ابزار PageSpeed Insights یکی از بهترین و مطرح‌ترین ابزارها برای تجزیه و تحلیل سرعت و عملکرد سایت از منظر معیارهای گوگل است. با استفاده از این ابزار، شما قادر خواهید بود عملکرد کلی سایت خود را ارزیابی و مشکلاتی که توسط این ابزار گزارش می‌شوند را مشاهده و برطرف کنید. این اقدامات باعث خواهد شد تا تجربه کاربری بهتری برای بازدیدکنندگان سایت شما ایجاد شود.

از طرفی، شما می‌توانید از WP Rocket برای بهینه سازی فایل‌های JS خود استفاده کنید. JS Deferred را بارگذاری و اجرای جاوا اسکریپت را با چند کلیک به تاخیر می‌اندازید و در نهایت مشکلات اصلی JS را برطرف می‌کنید. علاوه بر پلاگین WP Rocket می‌توانید از چند افزونه دیگر در حذف فایل‌های JS استفاده نشده کمک بگیرید؛ از جمله WP Meteor، Plugin Organizer، گونزالس و Perfmatters.

2. اجرای فایل های CSS غیر ضروری را به تعویق بیندازید، CSS‌های بی استفاده و CSS‌های ضروری درون خطی را حذف کنید (تاثیر: متوسط)

‌فایل های CSS غیر ضروری برای رندر صفحه مناسب نیست. چنین فایل‌هایی می‌توانند زمان بارگذاری صفحه را آهسته کند. از سوی دیگر، CSS ضروری باید بالاترین اولویت را داشته باشد: اینها منابعی هستند که باید با بیشترین سرعت ممکن بارگذاری شوند.

شما باید منابع غیر ضروری CSS را به با تاخیر اجرا کنید و CSS های بی استفاده را حذف کنید. برای اجرای این کار، WP Rocket گزینه Remove Unused CSS را در اختیار شما می‌گذارد که بهینه سازی CSS را انجام می‌دهد و CSS استفاده نشده را به راحتی حذف می‌کند. چند افزونه و ابزار دیگر نیز می‌توانند به شما در مقابله با CSS کمک کنند از جمله: Asset CleanUp، Purify CSS که به دانش فنی نیاز دارد و در نهایت Critical Path CSS Generator.

3. جاوا اسکریپت را کم حجم Minify کنید.  (تاثیر: کم)

کم حجم سازی به حذف کدهای غیر ضروری و اضافی بدون تأثیر بر نحوه پردازش داده‌ها توسط مرورگر اشاره دارد. کم حجم سازی جاوا اسکریپت تمام محتوای غیر ضروری JS مانند: “(//…)” و تمام فضاهای اضافی یا کامنت‌ها را از کد حذف می‌کند. به عبارت دیگر، هدف این است که با کاهش حجم کد، فایل را بسیار سبک‌تر کنید.

  • راه حل دستی: از یک ابزار آنلاین رایگان مانند minifier.org استفاده کنید و کادر “JS” را علامت بزنید.
  • سریع ترین و راحت ترین راه حل: از افزونه‌ای مانند WP Rocket استفاده کنید که JS های غیر ضروری را حذف می‌کند تا وب سایت شما سریعتر بارگذاری شود. جهت استفاده از این افزونه، کافی است کادر “Minify JS files” را علامت بزنید.

4. CSS را کم حجم کنید (تاثیر: کم)

در یک فایل CSS، فضای خالی، کامنت و علائم نگارشی زیادی وجود دارد. این محتوا به توسعه دهنده کمک می‌کند کد را بهتر بخواند، اما برای بازدید کننده وب سایت غیر ضروری است. با خلاص شدن از شر محتوای غیر ضروری، فایل‌های سبک‌تری دریافت خواهید کرد زیرا کم حجم سازی CSS فضاها و نظرات اضافی را از فایل‌های CSS شما حذف می‌کند، مانند: “(/*”. شما همراهان عزیز جهت اجرا کردن این مورد می‌توانید، از یک ابزار آنلاین رایگان مانند minifier.org استفاده کنید و کادر “CSS” را علامت بزنید؛ و یا  از WP Rocket برای پاکسازی فایل‌های CSS و کاهش اندازه فایل استفاده کنید.

5. پایگاه داده وردپرس خود را بهینه کنید و تعداد ریکوئست های دیتابیس را کاهش دهید (تاثیر: کم)

همانطور که سایت شما رشد می‌کند، فضای بیشتری از دیتابیس وردپرس شما نیز گرفته می‌شود؛ با گذشت زمان برخی از داده‌های شما منسوخ می‌شوند. اگر بتوانید اطلاعاتی را که دیگر مورد نیاز نیستند حذف کنید، پایگاه داده یا دیتابیس شما کارآمدتر عمل می‌کند و در نتیجه سرعت بارگذاری سریع تری خواهید داشت. برای بهینه کردن دیتابیس وردپرس خود می‌توانید از دو راه زیر استفاده کنید:

  1. ابتدا باید از طریق پنل هاست خود به PHPMyAdmin دسترسی داشته باشید و پایگاه داده خود را از آنجا بهینه کنید. اگر از ساختار پایگاه داده خود درک درستی دارید، می‌توانید بخشی از این بهینه‌سازی را خود انجام دهید.
  2. افزونه WP Rocket بسیاری از این بهینه سازی‌ها را به صورت خودکار انجام می‌دهد. مزایای این استفاده از این افزونه جهت بهینه کردن پایگاه داده وردپرس، یک رابط کاربری بصری عالی و یک راه اندازی سریع است.

افزونه‌های دیگری که می‌توانید برای بهینه سازی پایگاه داده خود استفاده کنید عبارت‌اند از: WP-Optimize با بیش از 1 میلیون کاربر، WP-Optimize برای پاکسازی ویرایش‌های پست، پیش‌نویس‌های قدیمی، تأیید نشده، نظرات حذف‌شده و WP Sweep با 100000+ کاربر.

6. پست های طولانی را به صفحات تقسیم کنید (تاثیر: کم )

گوگل پست‌های طولانی را دوست دارد، اما محتوای بلند به معنای بارگذاری بیشتر تصاویر نیز هست. ممکن است در نظر داشته باشید که طولانی‌ترین پست‌های خود را به چندین صفحه تقسیم کنید تا تأثیر آن را محدود کنید. با این حال، اگر قبلاً بارگذاری تنبل را فعال کرده‌اید، یک متن بسیار طولانی نباید بر عملکرد سایت شما تأثیر جدی بگذارد.

پیشنهاد ما به شما این است که، تگ <!––nextpage––> را در مقاله خود در جایی که می‌خواهید با یک صفحه‌ی دیگر تقسیم شود، اضافه کنید. از طرفی، چند پلاگین قدرتمند می‌تواند صفحه بندی را فعال کرده و به شما در کنترل طرح بندی پست کمک کند. توصیه می‌کنیم از افزونه صفحه‌بندی WP-PageNavi غافل نشوید.

7. Hotlinks را غیرفعال کنید (تاثیر: کم)

اگر محتوای باکیفیت تولید می‌کنید، این خطر وجود دارد که توسط سایت‌های دیگر مورد استفاده مجدد قرار گیرد یا به سرقت برود. بدترین حالت این است که آنها می‌توانند از تصاویر و پهنای باند شما با لینک کردن محتوا استفاده کنند. بلاک کردن دامنه‌های خاص و استفاده از یک افزونه وردپرسی مانند All in one WP Security می‌تواند از محتوای شما در برابر هات لینکینگ محافظت کند.

هات لینکینگ (Hotlinking) به عنوان یک عمل سرقت از پهنای باند شخصی با استفاده از پیوند مستقیم به محتواهایی که در وبسایت دیگری (مانند تصاویر، فیلم‌ها و غیره) قرار دارند، شناخته می‌شود. به عنوان مثال، فرض کنید صاحب وبسایت A یک تصویر خاص را در سرور خود میزبانی می‌کند و شخص B با استفاده از پیوند مستقیم به این تصویر در وبسایت خود قرار می‌دهد. در این صورت، شخص B از پهنای باند و منابع سرور وبسایت A استفاده می‌کند، حال آنکه تصویر موجود در سرور وبسایت A قرار دارد.

8. رفع خطاهای HTTPS/SSL (تاثیر: کم)

دریافت هشدار your connection is not private هنگام دسترسی به یک وب سایت هرگز نشانه خوبی نبوده و نیست؛ گوگل و بازدیدکنندگان یک وب سایت امن و یک تجربه مرور ایمن را ترجیح می‌دهند. جهت انتقال یک حس امن و تجربه‌ی لذت‌بخش می‌توان از افزونه‌ای مانند Real Simple SSL با بالای ۵ میلیون نفر کاربر فعال استفاده کنید.

9. از آخرین نسخه PhP استفاده کنید (تاثیر: کم)

استفاده از PHP آپدیت شده به سایت وردپرس شما امکان می‌دهد سریعتر اجرا شود. شما می‌توانید از مدیریت هاست خود بپرسید که از کدام نسخه استفاده می‌کند و از او بخواهید که اگر از نسخه پایین‌تر از PHP 7 استفاده می‌کند، آن را ارتقا دهد. از طرفی با استفاده از افزونه‌ای مانند Version Info می‌توانید به بررسی نسخه PHP مورد استفاده خود را بپردازید.

تا الان درباره بهینه سازی وردپرس چه چیزهایی یاد گرفتیم؟

همانطور که می‌بینید، راه‌های زیادی برای بهینه سازی سرعت و عملکرد سایت وردپرس شما وجود دارد که همه از نظر تاثیر متفاوت هستند. ممکن است اجرای چنین لیستی سخت باشد، اما خبر خوب این است که WP Rocket می‌تواند تا حد بسیار زیادی به شما کمک کند!

WP Rocket تمام کارهای سخت را برای شما انجام می‌دهد. با استفاده از این افزونه نیازی نیست نگران از دست رفتن اطلاعات از روی وبسایت باشید. این افزونه به‌طور یکپارچه در تنظیمات وردپرس شما قرار می‌گیرد و تمام ادغام‌ها و پیاده‌سازی‌های لازم را انجام می‌دهد تا اطمینان حاصل کند که از بهترین شیوه‌ها برای بهینه‌سازی سرعت استفاده می‌کنید.

4 thoughts on “افزایش سرعت وردپرس با 19 دستور مهم به کمک راکت وردپرس WP Rocket

  1. اشتراک ها: [+ 14 قدم] چگونه یک شرکت طراحی سایت وردپرسی بزنیم؟

  2. اشتراک ها: 9 افسانه درباره وردپرس که از شنیدن آنها سورپرایز می شوید

  3. اشتراک ها: وردپرس یا وبفلو؟ چرا WebFlow نه؟ (دلایل برتری وردپرس)

  4. اشتراک ها: 🚀 بهینه سازی دیتابیس وردپرس: 7 ترفند سری برای بهبود دیتابیس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *